Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor’da 5 yeni transfer

Bandırmaspor, yeni sezon öncesinde

Bandırmaspor, yeni sezon öncesinde 5 yeni futbolcuyla daha anlaşma imzalandığını açıkladı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Bandırmaspor, anlaşma sağladığı Atınç Nukan, Faruk Can Genç, Landry Nomel ve Adama Diakhaby’nin ardından 5 yeni futbolcuyla daha sözleşme imzalandığını duyurdu. Yeni sezonda kadroda yer alacak 5 yeni isimden ilki Portekizli futbolcu Paulinho oldu. 25 yaşındaki genç futbolcu Paulinho ile 1 yıllık satın alma opsiyonlu anlaşma sağlandığı açıklandı. AD Fafe, Club Foot Estrela, Viborg FF, Portimonense ve Torreense takımlarında forma giyen Paulinho’nun 87 maçta 26 gole katkısı bulunuyor. Paulinho, yeni sezonda Bandırmaspor’da santrafor olarak forma giyecek.

HİKMET ÇİFTÇİ VE İBRAHİM KAYA DA BANDIRMASPOR’DA

Bandırmaspor’un anlaştığı bir diğer isim ise 23 yaşındaki genç futbolcu İbrahim Kaya oldu. Ofspor, 23 Elazığ FK ve Erbaaspor’da forma giyen Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Orta saha eksikliğini giderecek olan İbrahim Kaya’nın 102 maçta 34 gole katkısı bulunuyor. Genç sporculardan oluşan yeni kadroda yer alacak bir diğer isim ise Hikmet Çiftçi olacak. Bandırmaspor, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hikmet Çiftçi ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna ekledi. Köln II, Erzgebirge Aue, Kaiseslautern, Göztepe ve Tuzlaspor gibi takımlarda forma giyen futbolcu Çiftçi’nin 167 maçta 22 gole katkısı bulunuyor.

RODRİGO VE LOUZİF İLE 3’ER YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Takımın yabancı oyuncu kadrosuna 2 yeni isim ekleyen Bandırmaspor, Rodrigo Alves de Holanda Santos ve Mourad Louzif ile 3’er yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Bandırmaspor’da 3 yıl forma giyecek olan orta saha oyuncusu 24 yaşındaki genç futbolcu Mourad Louzif, C’ Chartres II, Paris 13 Atletico ve Villefranche gibi takımlarda forma giydi. Louzif’in 108 mata 17 gole katkısı bulunuyor. 22 yaşındaki Rodrigo Alves de Holanda Santos ise Bandırmaspor orta sahasında forma giyecek. Vasco Da Gama ve Londrina takımlarında forma giyen genç topçunun 55 maçta 2 gole katkısı bulunuyor.
HABER MERKEZİ