Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulusal ve uluslararası yatırımlar BTO’da ele alındı

BTO Yönetim Kurulu Başkanı

BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz’ı ziyaret eden BTO Üyesi Dardarlar Turizm A.Ş. ortak ve yetkilisi Hakan Aydın, DRD Hotels bünyesinde yaptıkları ulusal ve uluslararası yatırımlar hakkında bilgilendirdi.

Bandırma Ticaret Oda (BTO) Üyesi Dardarlar Turizm A.Ş. ortak ve yetkilisi Hakan Aydın, BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Aydın, gerçekleştirdiği ziyarette Dardarlar Turizm AŞ. olarak DRD Hotels bünyesinde yaptıkları ulusal ve uluslararası yatırımlar hakkında Başkan Yılmaz’ı bilgilendirerek 95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle sektörün önde gelen şirketlerinden Wyndham Hotels & Resorts grubunun Türkiye’deki en büyük partneri olarak Dolce Markasını Türkiye’ye taşıyan ilk Otel grubu olduklarından bahsetti.

“OTELLERİMİZİ, TÜRKİYE’NİN EN POPÜLER DESTİNASYONLARINA TAŞIYORUZ”

Ortaklıklarını 3 farklı marka altında yaptıkları açılışlar ile büyülttüklerini söyleyen Aydın, “Wyndham Hotels & Resorts ile olan ortaklığımızı, her biri kendine özgü özelliklere sahip üç farklı marka altında yaptığımız açılışlarla büyütüyoruz. Otellerimizi, hem yurt içinden hem yurt dışından ziyaretçilere hitap eden, Türkiye’nin en popüler destinasyonlarına taşıyoruz. Wyndham’ın globaldeki gücü, sınıfının en iyisi teknolojileri ve yaklaşık 108 milyon kayıtlı Wyndham Rewards üyesine erişim imkanı bir araya geldiğinde, misafir deneyimini ileri bir noktaya taşıyan ve büyümemize güç katan eşsiz bir platform oluşturuyor. Wyndham’ın kendi adını taşıyan markasıyla Datça’da gerçekleştirdiğimiz yeni açılışımız da üst segmentte ve hizmet çeşitliliğine sahip konaklama imkanları sunma kararlılığımızı yansıtıyor.” dedi.

“ELDE ETTİKLERİ BAŞARIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Elde edilen başarılardan dolayı mutluluk duyduğunu belirten BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, “Üyelerimizin sınırlarımızı aşar nitelikte farklı şehirlerde yatırımlarını görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Ulusal ve uluslararası alanlarda elde etmiş oldukları başarılarla gurur duyuyoruz, her türlü destek için hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.” diye konuştu.HABER MERKEZİ