Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Subaşı, Erdekliler ile buluştu

I. Internatıonal Folk Dance

I. Internatıonal Folk Dance Festivali dolayısıyla Erdekliler ile buluşan Av. İsmail Doğan Subaşı, kitabını yazdığı süreci okurları ile paylaştı.

Erdek’te düzenlenen “I. Internatıonal Folk Dance Festivali” kapsamında Av. İsmail Doğan Subaşı’nın, “Mahalleden Başlamalı” isimli söyleşi programı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen söyleşi programının moderatörlüğünü Gazeteci Yazar Önder Balıkçı yaptı. Festival dolayısıyla Erdekliler ile buluşturulan Subaşı, “Mahalle Deyip Geçme” isimli kitabını yazma sürecini anlatarak okurların merak ettiği soruları yanıtladı.

“SİYASETTEKİ KALİTEYE, İNSAN İLİŞKİLERİNİN KALİTESİ OLARAK BAKMAK LAZIM”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun siyasi danışmanlığı görevini sürdüren ve 2010 yılında Beylikdüzü’nde CHP mahalle sorumlusu olarak siyasete atıldığını kaydeden Subaşı, “Ben, bir mahalle sorumlusu olarak deneyimlerimi arkadaşlara nasıl ulaştırabilirim düşüncesiyle kitabımı kaleme aldım. Bu kitabın ana fikri şu; ben siyasette kaliteyi kişisel olgunluk olarak görüyorum. Kişisel olgunluğu, sabır ve hoşgörülü olmak olarak görüyorum. Siyasetteki kaliteye insan ilişkilerinin kalitesi olarak bakmak lazım. Bir belediye başkanının görevi çalışanlarının ve hemşerilerinin birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlamaktır.” dedi. Programın sonunda Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Subaşı’na teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. Ardından Subaşı, kitabını okurları için imzaladı.Haber Merkezi