Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Kuter: “Bandırmaspor’da başarıya aç bir kadro kuruyoruz”

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, yeni sezon öncesi genç ve mücadeleci bir kadro oluşturduklarını belirterek, taraftarları birlik olmaya davet etti.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Teksüt Bandırmaspor’ yeni sezon için hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü “Bandırmaspor Onur Göçmez Tesisleri”nde başlayacağını duyurdu. Bandırmaspor’un 18 Temmuz’da Bolu’da kamp sürecine başlayacağını söyleyen Başkan Kuter, Bandırmaspor taraftarlarını birlik olmaya davet etti.
“BAŞARIYA AÇ BİR KADRO KURMAYA ÇALIŞTIK”
Bandırmaspor’a yeni sezonda transfer olan isimlerin 1 Temmuz itibariyle açıklanacağını söyleyen Başkan Serdar Kuter, “30 Haziran Pazar günü büyük bir heyecanla yeni sezon formalarımızı da tanıtacağız. Beğeneceğinizi umuyorum. Yeni sezon formalarının satışları ilk etapta işbirliği yaptığımız golfeplus.com adresinde Bordo Kutu’dan yapılacak. Daha sonra Bordo Kutu mağazalarında sizlere sunulacak. Bu yıl rekor bir satış bekliyoruz. Bir yanda gece gündüz yeni takımımızı kurmak için Teknik heyetimiz, genel menajerimiz, Scout ekibimiz çalıştı. Yeni sezonda daha genç, mücadeleci, hedefleri olan başarıya aç bir kadro kurmaya çalıştık. İnşallah bunu saha da göreceğiz. Diğer taraftan altyapı oyuncularımız yeni sezonda daha rahat etsinler diye TOKİ tesisleri hazırlandı. Küçük kardeşlerimize en iyi şekilde bakmak hepimizin görevi… Bandırma ve çevresindeki evlatlarımızı kazanabilmek için geniş çaplı taramalar da yapılacak. Antreman sahalarımız yeni sezona hazır halde. 3. antrenman sahası da tamamlanınca altyapı oyuncularımızı A Takımının yanında abilerinin yanında antrenman yapabilecek.” diye konuştu.
“İSİM SPONSORLUĞUNDA TEKSÜT İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Onursal Başkan Onur Göçmez’e destekleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Kuter, “Onursal Başkanımız Sayın Onur Göçmez bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızdaydı. Aramıza katılan yerli ve yabancı futbolcuların Bandırmaspor’a gelmesinde tesislerimiz büyük rol oynadı. Bunu gözlerimizle gördük. Onur Göçmez’e büyük bir vizyon ve fedakarlıkla kazandırdıkları tesisler için bir kez daha teşekkür etmek isterim. Yapılan yatırımların karşılığını bu yıl daha fazla gördük, göreceğiz. Futbolcuların tamamı tesislerimizi hayranlıkla gezdiler ve yerleşmeye başladılar. İsim sponsorluğunda Teksüt ile yolumuza devam edeceğiz, Sağlık sponsorumuz Royal Hastanesi ile yine birlikteyiz. Forma sponsorlarımızı, saha için reklam veren firmalarımızı sosyal medya hesaplarında paylaşacağız. Hepsine teşekkür ederiz. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte başta Bandırma ve çevresi olmak üzere Türkiye genelinde kaynak arayışlarımız devam edecek.” dedi.
“SPONSORLUK KONUSUNDA ARAYIŞLARA GİRECEĞİZ”
Bu süreçte daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını kaydeden Başkan Kuter, “Çok ciddi bir şeklide masrafları azaltıyoruz. Kaynakları verimli kullanmaya çalışıyoruz. Mutfak harcamalarımızı azaltmak için gıda sponsorları arıyoruz. Kamp sponsorluğu, deplasman sponsorluğu, ulaşım sponsorluğu konusunda arayışlara gireceğiz. Taraftarlarımızdan ricam yeni sezonda sosyal medya hesaplarımızda yorumlarda bahisçilerin, rakip taraftarların, Bandırmaspor’a zarar vermek isteyenlerin tuzağına düşmeyin. Bu zor sezonda duvar gibi olacağız, duvarımızda çatlak olmayacak. Kaybettiğimizde de, kötü oynadığımızda da, bir oyuncumuzun performansı düştüğü zaman da her türlü şartta hep destekleyici olacağız. Birlik olmadan başaramayız. Desteğiniz çok önemli, birlikte kazanacağız.” diye konuştu.HABER MERKEZİ