Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’dan 35’ten fazla ülkeye ihracat

Bandırma Ticaret Odası, oda

Bandırma Ticaret Odası, oda üyelerinden Beşteknik Mobilya’ya ziyaret gerçekleştirdi. Beşteknik Mobilya ortaklarından Veli Kocaveli, firmanın Bandırma’dan Avrupa ülkeleri ve dahil olmak üzere 35’ten fazla ülkeye ihracat yaptığını belirtti.

Bandırma Ticaret Odası üye ziyaretleri kapsamında Beşteknik Mobilya Plastik Mobilya Otomotiv Makine Kalıp Sanayi İthalat ve İhracat Şirketi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Lafçı, Beşteknik Mobilya ortaklarından Veli Kocaveli, Mustafa Söğüt ve Nusret Tınmaz’a konuk oldu.

2012 yılında Bursa’da kurdukları firmayı 2018 yılında Bandırma’ya taşıdıklarını söyleyen Veli Kocaveli, “2018 yılında Bandırma’daki 14 dönüm, 8 bin metrekare kapalı alana sahip kendi arazimize taşındık. Kurucularımızın mobilya sektöründe uzun yıllar boyunca edindiği deneyim ve bilgi birikimi ile Dünya’da arabalı yatak üretiminde öncü olan firmamız, başta arabalı yatak olmak üzere çocuk ve genç mobilyası üretimi ve ihracatı yapmaktadır.”dedi.

35’TEN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT

Beşteknik Mobilya’nın Türkiye’de kurumsal firmalara fason üretim yaptığını belirten Kocaveli, “Firmamız başlarda sadece Türkiye’ye hizmet veriyorken günümüzde 35’ten fazla ülkeye ürünlerimizi göndermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Bu ülkeler arasında; Almanya, Amerika, İngiltere, Fas, Irak, Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan, Portekiz, Macaristan, Norveç, Danimarka, Gürcistan, Kosova, Hollanda, Fransa, Bosna Hersek, Yunanistan, Bulgaristan, Meksika, Brezilya, İspanya, Sırbistan, Cezayir, Libya, Katar gibi ülkeler bulunuyor.”diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun