Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Ticaret Odası seçime hazır

Bandırma Ticaret Odası’nda (BTO),

Bandırma Ticaret Odası’nda (BTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde yapılacak Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ve İcra Komitesi Seçimleri’ne ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

7 Temmuz’da gerçekleşecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ve İcra Komitesi Seçimleri hakkında Bandırma Ticaret Odası’nda toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyesi Volkan Kuş, 10’uncu Meslek Komite Üyeleri Burçin Tyulin ve Mahir Mete Erer ile 10’uncu Meslek Grubu üyelerimizden Nursal Bayrak, Hasan Kocabıyık, Serda Karaoğlu, Filiz Durmaz ve Semih Onur Dönmez katıldı.

Toplantıda Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Son dönemde artan brokerlik faaliyeti adı altında sigorta acenteliği yapılması gibi sektörel sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sigorta acentelerinin meslek örgütü olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde oluşturduğu Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (TOBB SAİK) seçimleri 7 Temmuz’da gerçekleşecek. Seçilen komite 9 üyeden oluşurken 4 yıl süreyle görev yapacak.

Haber: M. Nur Uysun