Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Ticaret Odası burs başvuruları başladı

Bandırma Ticaret Odası tarafından

Bandırma Ticaret Odası tarafından geri ödemesiz verilecek olan 2023-2024 Yükseköğrenim burs başvurularının başladığı aktarıldı.

Bandırma Ticaret Odası 2023-2024 Yükseköğrenim Burs başvuruları başladığını duyurdu. 4 Eylül-9 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak olan başvurunun www.bandirmato.org.tr adresi üzerinden “Online Başvuru Formu” ile yapılacağı aktarıldı.

Burs başvurusu için aranan şartların; T.C. Vatandaşı olmak, Ailenin Bandırma-Manyas-Aksakal ve Edincik’te ikamet ediyor olması, en az 2 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanılmış olması, bir önceki döneme ait derslerden geçilmiş olması, herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışılmaması ve başka bir kurumdan burs alınmıyor olması gerektiği kaydedildi.

Belirtilen şartlara uymayanların başvurularının kabul edilmeyeceği ve verilen bursunda geri ödemesiz olduğu bildirildi. 

Özel üniversite öğrencileri (yüzde 100 burslu hariç), açık öğretim öğrencileri, uzaktan öğretim öğrencileri ve aynı aileden bursu devam eden kardeşlerin burs başvurusu yapamayacağı aktarıldı. 

Başvuru yaparken, GSM numaralarının doğru yazılması gerektiği ve başvurusu olumlu sonuçlanandan öğrencilerin SMS yoluyla bilgilendirileceği kaydedildi.  

Haber: Selin Girgin