Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Rotary Kulübü’nde Cem Aldağ başkanlık görevini devraldı

Erdek’te Pınar Otel’de gerçekleşen

Erdek’te Pınar Otel’de gerçekleşen gecede Cem Aldağ 2024-2024 Dönem Başkanlığı görevini Yener Ok’tan devraldı.

Bandırma Rotary Kulübü’nün 1914. toplantısında devir teslim töreni gerçekleştirdi. Dönemin 19. ve son toplantısında “Dünyaya Umut Ol” teması vurgulandı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Etkinliğe; Bandırma Kent Konseyi Serdar Polat, 2440’ncı bölge gelecek dönem Guvernörü Adnan Sözeri, 2440’ncı bölge geçmiş dönem guvernörü Ali Bor, rotaryenler ve misafirler katıldı. Devir teslim töreninde, Bandırma’nın yetiştirdiği Nusret Uyar, Nejat Dayıoğlu, Feyyaz Çakmak ve Levent’ten oluşan orkestra birbirinden güzel şarkılarla geceye renk kattı.

Bandırma Rotary Kulübü’nün 2024-2025 yılı dönem başkanı olan Cem Aldağ’ın yönetimi şu isimlerden oluştu; Asbaşkan Volkan Oğuz, Genel Sekreter Gönül Güney, Sayman Av. Zeynep Pişkin, Yönetim Kurulu Üyesi Yener OK. Rotary Kulübü’nün 2024-2025 dönemi sloganı ise ‘Rotary Sihri’ olarak belirlendi.

Geçtiğimiz yıl 4 Temmuz’da özel bir otelde düzenlenen devir-teslim töreninde Burak Uğur’dan başkanlık görevini devralan mevcut Başkan Yener Ok, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Değerli dostlarım, geçtiğimiz yıl Burak Uğur’dan devraldığım başkanlık görevim süresince, ‘Dünyaya Umut Ol’ mottosuyla birçok projeyi hayata geçirdik. Kulübümüz, 4. Grup Kulüpleri ve 2440. Bölge Kulüpleri ile iş birliği içinde çalışarak birçok başarılı çalışma gerçekleştirdik. 2440. Bölge Kuzey Basın Toplantısı’nı, 4. Grup Ortak Projesi olarak başarıyla düzenledik. Her yıl olduğu gibi, değerli ağabeyim Erdoğan Çıkrıkçı’nın önderliğinde 7. Geleneksel Su Altı Temizliği etkinliğimizi gerçekleştirdik. Gençlerle birlikte Anıtkabir Ziyareti Projesi’ni düzenledik ve bu projeye bir öğrenci sponsorluğu ile katkıda bulunduk. 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı Projesi’nin beşinci adımını tamamlayarak hayalimize bir adım daha yaklaştık.”

2024-2025 SLOGANI “ROTARY SİHRİ”

Bandırma Rotary Kulübünün yeni Başkanı Cem Aldağ, bu dönemde “Rotary Sihri” sloganıyla çalışmalarına devam edeceklerini belitti. Aldağ, “Bandırma Rotary Kulübü’nün başkanlık devir teslim töreninde sizlerle bir arada olmak benim için büyük bir mutluluk. Neredeyse benimle aynı yaşta olan ve köklü bir geçmişe sahip Bandırma Rotary Kulübü’nün bir üyesi olmak, bana her zaman fazlasıyla gurur ve onur verdi. Kulübümüz, toplum hizmeti ve meslektaşlarımız arasında dostluk bağlarını güçlendirme misyonuyla yola çıktı ve yıllar içinde pek çok önemli projeye imza attı. Şimdi ise, sevgili Yener Başkan’dan devraldığım bu kıymetli görevi, kulübümüzün değerlerini daha da ileriye taşıma sorumluluğu ile üstleniyorum. Bu sorumluluk bilinciyle, yönetim kurulumuz ve komitelerimizle birlikte, toplumumuzu ve Bandırma Rotary Kulübü’nün bayrağını daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu güçlü ekiple birlikte, Rotary Sihri’ni Bandırma’ya ve ötesine taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

HABER MERKEZİ