Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir, Vatandaş Memnuniyet Anketi açtı

2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nı

2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nı hazırlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin gerçek sahibi Balıkesirlilerin tümüne ulaşabilmek adına Web sitesinde “Vatandaş ve Memnuniyet Anketi” açtı. Ankete katılmak isteyen vatandaşlar https://bit.ly/bbbstratejikplan linkinden ulaşabilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nın hazırlanmasında şehrin gerçek sahibi Balıkesirlilerinde söz sahibi olması adına “Vatandaş ve Memnuniyet Anketi” açtı. Balıkesir’de yaşayan vatandaşların; görüş, beklenti ve önerilerini ortaya koyan 23 sorudan oluşan ankete, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Web Sitesi Ana Sayfasından ulaşılabiliyor.

STRATEJİK PLANA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; hizmet öncelikleri, hizmet talep yolları, belediye hizmetlerinin değerlendirilmesi, belediyenin gelecekteki vizyon-misyon ve temel değerlerinin belirlenmesi, gelecekte hangi hizmet alanlarına önem verilmesi, en önemli sorunları, gelecekte hangi yönü ile güçlü olması gerektiği ve daha birçok konu üzerine soruları yanıtlayan vatandaşların görüşleri, Stratejik Plan oluşumuna büyük katkı sağlayacak. Memnuniyet Anketi ile bir taraftan hizmetler vatandaşlar tarafından değerlendirilirken diğer taraftan da talep ve istekler belirlenecek. Büyükşehir Belediyesi ‘Vatandaş ve Memnuniyet Anketi’ne https://bit.ly/bbbstratejikplan adresini tıklayarak da ulaşılabilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni